ประชุมความคิดสร้างสรรค์สู่การพัฒนางานวิจัย

06-10-2018

Company Registration  ثبت شرکت

ثبت شرکت با حداقل هزینه و زمان

The atmosphere of creative conferences is the development of research and innovation.

Organized by the Research and Development Department together with the 1st of August, 2018.

At the meeting room, Krishna Royal College of Nursing

The speaker invited Mr. Thongchai Rojng Kangsal from the Department of Computer Engineering. Faculty of Engineering Chulalongkorn University

And Laddawan Chuapon, Managing Director of Cactus Solution Co., Ltd.